ajax loader

Cuina a mida

A Gaig Ventura us volem oferir la possibilitat de què, vosaltres, els nostres clients pugueu gaudir de la nostra cuina en aquelles ocasions especials, com íntimes celebracions, sopars d’amics, reunions d’empresa…on vulgueu presentar una cuina acurada i pensada exclusivament per a cada ocasió.  I també menús diaris per empresa a preus concertats.

És el que ens agrada definir com a “cuina a mida” on entre les vostres peticions, l’experiència de la Maria Àngels, us configurarà un menú de càtering que s’adapti plenament a les necessitats de l’esdeveniment, el número de comensals i al pressupost per a l’ocasió.

Ens agrada conèixer els gustos dels nostres clients i cuinar per als seus paladars.

c2

Producte gastrònomic

c5

Producte gastrònomic

A Gaig Ventura també hi podeu trobar una petita selecció de producte gastronòmic. Dins d’aquesta hi ha una petita selecció de vins, caves…, triats amb el propòsit de poder acompanyar els nostres plats cuinats, pastes italianes perquè cada client les pugui cuinar al seu gust, o bé deixar-se aconsellar juntament amb fumats, foies, formatges, cafès, tes, xocolates, galetes dolces i salades…

Tot això implica que a Gaig Ventura contínuament estem buscant productes delicatessen de tot arreu del món i també ens deixem aconsellar per la opinió del client. Si un client busca un cert producte Gaig Ventura fa tot el possible per posar-lo a l’abast.

PREPAREM OBSEQUIS AMB PRODUCTE GASTRONÒMIC I EL FEM ARRIBAR AL DOMICILI DESITJAT